نصب دستگاه پیشرفته آنژیوگرافی قلب در بیمارستان رضوی

با هدف ارائه خدمات باکیفت‌تر و ایمن‌تر به بیماران قلبی، همزمان با دهه کرامت امسال مراحل نصب و راه‌اندازی جدیدترین دستگاه آنژیوگرافی قلب در بیمارستان فوق تخصصی رضوی آغاز شد و به زودی با بهره‌برداری از آن، سالانه 5 هزار بیمار می‌توانند از این خدمت جدید آستان قدس رضوی بهره‌مند شوند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی رضوی، ارتقای کیفیت خدمت رسانی به زائران و مجاوران، همواره رویکردی اساسی در آستان قدس رضوی بوده و در حوزه خدمات سلامت و درمان نیز به این موضوع توجه ویژه‌ای شده است.
در همین راستا بیمارستان فوق تخصصی رضوی که ذیل بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی فعالیت و به بیماران خدمت‌رسانی می‌کند، همواره ارتقای تجهیزات و امکانات تشخیصی و درمانی را به عنوان یک اصل مهم مد نظر داشته و در همین راستا، یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های آنژیوگرافی قلب را با حمایت آستان قدس رضوی تهیه کرده است که مراحل نصب آن در دهه کرامت آغاز شد و به زودی برای استفاده بیماران به بهره‌برداری خواهد رسید.

70 درصد انتقال اشعه کمتر
این دستگاه آنژیوگرافی، تنها دستگاهی است که در هر لحظه ولتاژ، جریان، زمان، میزان تمرکز و فیلترها را به صورت خودکار کنترل و بهترین تصاویر با کمترین دوز اشعه را ایجاد می‌کند. میزان دوز اشعه‌ای که این دستگاه به بیمار وارد می‌کند، حدود 70 درصد کمتر از نسل‌های قبلی این دستگاه است و از این رو ایمنی بیشتری برای بیمار به همراه دارد.
همچنین با توجه به کنترل شدن دوز اشعه در هر لحظه، پزشک معالج بیمار نیز در معرض اشعه کمتری قرار می‌گیرد. این دستگاه پیشرفته آنژیوگرافی با برخورداری از نسل جدید تیوپ‌های اشعه ایکس با تکنولوژیFlat Emitter تصاویری با کیفیت بالاتری نیز در اختیار متخصصان قرار می‌دهد. همچنین امکان از بین بردن آرتیفکت تصویر در حین حرکت بیمار را نیز دارد و حرکت‌های ناگهانی بیمار، اثری در کیفت تصویر دریافتی نمی‌گذارد. علاوه بر آن، به دلیل برخورداری از تکنولوژی multi space امکان آنژیوگرافی از هر دو سمت بدن بیمار را دارد و تصویربرداری کامل، در یک مرحله قابل انجام است.

برخوردار از 4 نمایشگر و تمامی نرم‌افزارهای تخصصی
این دستگاه علاوه بر تمامی نرم‌افزارهای تخصصی قلب جهت اینترونشن و تمامی نرم‌افزارهای اندازه‌گیری کرونری، بطن چپ و پریفرال، دارای 4 نمایشگر برای انتقال تصاویر ام.آر.آی، سی.تی، سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی در اتاق عمل است، ضمن آنکه تخت بیمار نیز تحمل وزن بالایی دارد و سیستم آن علائم حیاتی بیمار را به طور کامل ثبت می‌کند.

خدمات‌رسانی سالانه به 5 هزار بیمار
بخش آنژیوگرافی بیمارستان رضوی با برخورداری از دو دستگاه آنژیوگرافی، در سال 1400 به حدود 10 هزار بیمار خدمات‌رسانی کرد که حالا این دستگاه جدید جایگزین یکی از این دو دستگاه خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود سالانه 5 هزار بیمار از خدمات آن بهره‌مند شوند.